Over ons

Ons koor

Hallo

Bij Kinderkoor GIVE US PEACE zingen we al sinds 28 oktober 1981. Zingen helpt je, als je even niet lekker in je vel zit, of juist in een feestelijke stemming wilt komen. Muziek zorgt voor meer ontspanning en minder stress. Zingen in een Kinderkoor is dus niet alleen leuk, maar ook nog eens goed voor je.

Waar, Wanneer?

Elke woensdagavond van 18.30 tot 19.15 uur zingt ons koor in Het Hart van Hollandscheveld aan het Hoekje 51 in Hollandscheveld.
We zingen veelal christelijke liedjes, maar aan het einde van de repetitie avond zingen we altijd nog een aantal andere leuke gezellige liedjes.

Onze optredens

Naast de wekelijkse repetities geven we ook optredens. Meestal treden we op tijdens kerkdiensten en bij zorginstellingen. We zijn ook ieder jaar te bewonderen tijdens de Moonlightshopping in Hollandscheveld.
Tijdens de kerstdagen geven we ook een kerstoptreden.
Hou de website goed in de gaten houden. De optredens staat in de agenda.

Leuke activiteiten

Verder hebben we met de kinderen nog een aantal leuke activiteiten zoals tijdens Sinterklaas en kerst. Aan het eind van het seizoen hebben we een gezellig dagje uit met iedereen van het koor.

Kom eens een keertje kijken!

Als je een keer wilt komen kijken, kom dan gezellig een keertje langs bij Kinderkoor Give us Peace. Ervaar hoe leuk en gezellig het is om met een enthousiaste groep kinderen leuke christelijke, maar ook andere liedjes te zingen.
Je hoeft je hiervoor niet eerst aan te melden, kom gezellig langs!
En vind je het leuk? Kom jij ons koor dan versterken?
Wie weet tot ziens bij een repetitie of een optreden!

Vrijblijvend

Voordat je lid wordt, wil je natuurlijk eerst eens even kijken of Kinderkoor Give us Peace echt het gezelligste koor in Hollandscheveld is!
Je kunt daarom de eerste 3 keer vrijblijvend meezingen.

Nieuwe Leden

Alle kinderen tussen de 4 en 14 jaar oud zijn altijd van harte welkom op lid te worden van ons kinderkoor! Kinderen kunnen zich door het hele seizoen heen aanmelden.

Contributie

De contributie voor het koor bedraagt € 11,- per kwartaal. Het seizoen bestaat uit 3 kwartalen, dus totaal € 33,- per seizoen.

Kinderkoor Give us Peace bij jouw evenement

Natuurlijk komen we bij u optreden! Onze toppers laten u graag zien wat ze in huis hebben tijdens een optreden in uw organisatie. Wij hebben al het materiaal, wat nodig is bij het optreden, dus dat is al geregeld. Voor beschikbaarheid en andere vragen over boekingen, vul dan ook onderstaand formulier in.

Verder nog iets?

Wil je toch nog even wat meer weten? Of heb je nog een andere vraag? 

    Ons koor

    Optreden Gereformeerde Kerk, Elim

    Optreden van ons koor Gereformeerde Kerk Hollandscheveld

    Groepsfoto Uitje Kinderkoor Give us Peace 2017

    Groepsfoto Uitje 2017